Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dött lopp



Sökandes

efter det där
som så gott som
alla söker
andra finner
en tredje förlorar


har jag sprungit
varv efter varv
i tro på att nästa varv ska se anorlunda ut

på stadion där ingen vinner




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-05-04 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson