Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan lika gärna leva



Drömmen tog slut

Jag lever i realtid dagen ut


så mycket lättare
går stegen framåt



Så trist
har jag förlikat mig till sist




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 516 gånger
Publicerad 2006-05-04 06:45



Bookmark and Share


  Smultris
Men du, du vet att du inte e ensam.... fast jag går ju nästan bakåt istället...
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson