Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbund



Murbräckande ljus strimmor
död och påminnelse

jag är vad jag blev vald till
i förförisk purpurhimmel


Dagen är icke mer
sen evig ungdom köptes

liv är åter sött
men natten blir aldrig den samma




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-05-04 07:07



Bookmark and Share


  Smultris
Du, detta är väldigt bra.... gillar speciellt dessa rader:

"jag är vad jag blev vald till
i förförisk purpurhimmel "
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson