Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sinnesintryck


Välbehag

Jag gick genom gärdet
ner till sjön
Stod där sen vid strandens kant

Drog handen genom håret
medan vinden sakta svepte förbi

Morgonbris

Blickade ut
Såg ett fiskmåspar
högt i skyn
de skrattade gåtfulla

Några småfåglar flög
strax över strandens rand
lekfullt tafatt
mer hoppfulla

Jag står kvar och bara känner välbehag!




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 377 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-04-18 01:44



Bookmark and Share


  aol
Jag genomfors av en så härlig lyckokänsla, ett klart bokmärke
2016-05-03

  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2016-05-03

  ULJO
underbart skrivet
2016-04-24

  Lars Hedlin
Härligt livfullt vackert :) kram
2016-04-21

  Henning Hson
Håller med föregående talare. Du skriver målande bra!
2016-04-19

  Rise Little One
Så underbart diktat!
2016-04-19

  Solstrale VIP
Det är jag... Nu ikväll... Du förde mig dit! Jag tackar dig för den bilden! Och ger dig ett experiment att utföra på texter, lös dem baklänges strof för strof, så blir det väldigt intressant, ger mer, och det genererar fantastiska visioner! Underbart Du har talang!
2016-04-18

    ej medlem längre
Naturen och poesin i en underbart vacker gobeläng.
2016-04-18

  Ninananonia VIP
Känner din vackra text.. du målar så fint..
2016-04-18

  mike irow
en sensuell färd i det yttre
det finns någon rörig nål
i denna din diktens kompassros
som pekar mot välbehag
så stark att man kan
känna den knappt röra
stilsamt och vackert!!!
2016-04-18

  Fem hjärtan VIP
Du skriver så målande vackert att det känns som om jag stod där bredvid dig och kände det du kände..!
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"