Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att älska ännu mer


Skinn av teflon

"du ser ut som en jävla slyna"

och jag äger skinn av teflon

"ingen vill ju ha dig"

och jag äger skinn av teflon

"jag hatar dig"

och jag äger skinn av teflon

*jag behöver dig mer än allt annat*

jag vet, och mitt teflonskinn är till för dig




Fri vers (Fri form) av Krimskramsan VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-18 18:42



Bookmark and Share


  tidsliv
Fan vad bra! Gillar den här texten starkt.
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP