Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svunnen Tid


Vindens sus

för med sig tonerna

från taktfasta trummor och flöjter

från en svunnen tid

lägereldarnas tid

där trummor och flöjter

blev till sagor om stordåd

och hjältars mod

från land till land

kontinent till kontinent

lägereld till lägereld

Genom vindens sus

genom trädkronors magi

bevaras tonerna

av trummor och flöjt

runt lägereldarnas tid

inför framtida stordåd och hjältesagor ..




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-18 19:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns som man är i en meddeltida värld när man läser denna text
2016-04-20

  Sofhia Wirström
Så underbart förmedlat
om svunnen tid
2016-04-18

  Solstrale VIP
Moder jord sjunger till i samklang! Älskar denna ... Helt fantastisk!
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle