Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptans

Ingen kommer lyfta dig igen när du faller
Inte ens när du så rävaktigt dem befaller

Hoppas du har fattat, för du har ingen chans
Det handlar bara och enbart om acceptans




Fri vers av Mirja Johansson
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-18 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är nära. Du är sann. Du är människa. Du skriver så jävla underbara texter.
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson