Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natten härskar tystnaden

 

I natten

härskar tystnaden. 

 

Ruvar...

 

I skuggan 

växer slukhålen.

 

Andas..

 

I tystnaden 

härskar ångesten. 

 

Ruvar..

 

En svart hunger,

en mardröm

hotar

 

..att förtära dig.

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-25 18:53



Bookmark and Share


  Quasimodo
Nu vågar jag inte gå och lägga mig!
2016-07-23

  Mike
Otroligt obehaglig läsning. Du skapar en stämning och atmosfär som håller sig kvar länge. Du använder också några riktigt snygga och finurliga ord som man inte ser så ofta i text.
2016-07-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig uppbyggnad
2016-05-31

  Lena Själsöga Keijser
läser
bilder stiger fram

just så kan detta skeende upplevas

vi glömmer så lätt att tända ljuset
2016-05-27

  ULJO
Ruggig läsning till passande bild
2016-05-25

  Ingrid Trolle
Riktigt bra och kuslig.
Biden därtill är perfekt
2016-05-25

  Ninananonia VIP
Berörande natt ..väcker mörka bilder...

Bra skrivet..
2016-05-25

    Lars Gullberg
Du lyckas framkalla en blytung total ögonblicksbild

fotot/måningen är magnifik
raderna passar så bra

Lasse
2016-05-25

  Bengt H VIP
"Slukhål" var ett intressant ord. Undras vad som döljer sig där nere?
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP