Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normativitet

Negativiteter
Positiviteter
snälla glöm inte vad jag heter
Absurditeter
Formailteter
som en sten för varje meter
kärleken heter
det är bara vi som leker




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-20 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)