Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu klär björkarna sig

nu klär björkarna sig i sitt skiraste grönskeflor
jag blir betagen
som förälskad
och mina ögon dricker undret
men
vad sker om jag försiktigt smyger mig in under själva floret
kommer jag rakt mot stammens näver
eller möter mina händer outgrundligen
något mjukare på vägen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-20 18:58



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fina rader
om vårens skörhet
om det vackra
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP