Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är ung och hon är vacker

Dansar fram som solkatter på rosa tapet
Hon sträcker sig ut över land och hav
med sina långa språng

Hennes bländande skratt får isberg att smälta
Hennes mjuka händer likt moln
förvandlar allt mörker till klart ljus
Värt guld

Hon är ung och hon är vacker
Hon är allas Vår




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 304 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-04-20 22:46



Bookmark and Share


    Thalia
Jättefin hyllning till allas Vår!!
2016-04-26

  DominiQueen
Hoppfull och så vacker dikt
Tack
2016-04-23

  Ninananonia VIP
Fyndigt och fint.. Gillar
2016-04-21

    ej medlem längre
Åh, så mycket vårkänslor det bor i dina ord. Jag blir glad!
2016-04-21

  Lars Hedlin
Så fint och livfullt :)
2016-04-21

  Fem hjärtan VIP
Helt underbar dikt med härlig vårkänsla !
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"