Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bottenlösa svarta sopsäckar


vill slänga det mesta
rensa
börja om
önskar det fanns bottenlösa
svarta sopsäckar
där till och med du
och ditt stora ego
fick plats




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-21 08:37



Bookmark and Share


  Elina Vacker
Kul, manliga Egon får sällan plats i någonting, de bara svämmar över alla bredder, väller, rinner, tar plats och stjäl andras utrymme
2016-06-30

  Tove Meyer VIP
Smart och underhållande text som drar en med!
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP