Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att kunna uttrycka sig!

 

Alla födds men något slags konst, någon slags konst som man kan överföra i olika budskap eller vad man nu har på hjärtat.Däremot har alla olika form att uttrycka sig på, några gör det genom att måla, någon annan genom sångtexter.

Det spelar ingen roll vad du är för slags människa, rik som fattig, kung eller bonde alla är vi födda med någon talang eller det jag kallar det för konsten att kunna uttrycka sig - något som presenterar dig. Min konst att uttrycka mig genom att skriva eller berätta, har alltid varit bra på att förklara hur jag tycker och känner både med papper och penna som att uttrycka mig genom ord som kommer ifrån munnen. Men det svåra med detta har varit att jag inte har vågat öppna mig för folk för att jag inte ville bli nertryckt. Att alltid bära på den där känslan oro och rädsla att någon kommer att säga något taskigt så fort du kommer in i klassrummet. Skönheten att kunna skriva ner allt vad man känner och tänker har räddat mig.

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic 

(2016 - 04 -22)

 

 

 




Fri vers av Arnela
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-22 21:39



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det är bra att fundera över, och instaämma i... Bra ordat! Tack!
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela