Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla bilder till mina texter är det jag fotat själv..känslan är din


Jag är alltid ensam

Jag är alltid ensam här

i materia och väntar tyst

i ljusets vackra utsträckt tanke
skär jag igenom
varje ljus och i ett djup

Det fina är tömt i tomma linjer
ekas mellan husen
det kan höras som tomrum

Jag är alltid ensam här
i en tunn linje

Längtar efter vårt
men inte denna kväll

En ensam värld
som ska förstås
Alltid ensam här

Alltid ensam




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 504 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-22 22:47



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Så starkt i sin sköra ton så skär den genom tystnaden. Lägger mitt namn här under det vackra och sanna.
2016-05-04

  Bibbi VIP
Tillståndet känns igen.
2016-05-03

    ej medlem längre
Jag känner igen mig i dikten! De här två versraderna sa mig väldigt mycket:
"Jag är alltid ensam här
i en tunn linje"
Så nyskapande gestaltat - jag har aldrig tänkt på att man kan befinna sig inuti en linje!

2016-04-30

  Lars Hedlin
Din text berör starkt inom..kram
2016-04-28

  ULJO
berörande skildring
2016-04-24

    ej medlem längre
Orden berör mitt hjärta. Tycker trots allt att din ensamhet är vacker och stark.
2016-04-23

  Goraxy 89 Orion VIP
"Det fina är tömt i tomma linjer" och "det kan höras genom tomrum" bärande rader i den här dikten. (en genomgående tunn röd linje) "en ensam värld / som ska förstås (men bara av de innevararande) Dom som inte varit där saknar referensramar för förståelse.
2016-04-23

  Ninananonia VIP
Du berör så fint med dina ord och vilken bild..
Tycker mycket om..
Underbar...
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"