Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

roligt eller tråkigt

vaknade i morse med en tanke som drev mig ur sängen
så jag inte skulle somna om och glömma bort den
letade med sömndruckna ögon fram penna och papper
och skrev fumligt ned mina dåsiga såsiga tankar

inann jag satte på kaffe

och då förstår ni hur \"viktigt\" det kändes då
i alla fall så kommer funderingen här...

om man bara gjorde roliga saker
och inte tråkiga

skulle inte de roliga sakerna
så småningom bli tråkiga

och tänk

om man till slut inte hade några roliga saker kvar
och man var tvungen att börja beta av de tråkiga
så kanske de skulle uppfattas som roliga

hur skumt som helst

och alla har vi olika uppfattningar om roligt och tråkigt
individer män kvinnor barn hundar och

kaffekokare




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 452 gånger
Publicerad 2004-09-18 16:45



Bookmark and Share


  Martin VIP
Roligt! Ska passa på att fundera mer över detta då något känns tråkigt så blir det en rolig stund det också. Vadagsklurifilosofen hans förnekar sig inte!
2004-09-20

    Sandra Petersson
det här måste jag fundera på... bra!
2004-09-19

    Idun 1
dikt om roligt eller tråkigt. Sängen är en bra plats att
komma på dessa funderingar och skriva ner dem
snabbt som ögat annars är de borta i vardagens
göromål...
Ett tips: En matsked roligt en tesked tråkigt
tre gånger dagligen, omskakas väl.
2004-09-19

    Agneta VIP
mig att le med denna kaffekokare... Tankar som jag gillar och funderar vidare på.. :)
2004-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP