Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För oss själva

Spänd emot himlen
står en stadig sfärisk form
när vi vandrar under blått under

ovalt är det gryende
inneslutet i vitt och gult

ur din hand
får jag allt det goda
när vi får egen existens
med våra fötter mot sjungande
förväntansfull mark

ur ditt ansikte får jag dricka
fukta min torkande själ
smeker dej med mina ögon
längs dina mjuka ansiktslinjer
vilar min kind i ditt hår




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 263 gånger
Publicerad 2016-04-23 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog