Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En evighet

Flytande och flyktande.
Ögonblick av stillnad.
Då aningar föds.
Omedvetet eller medvetet.
Dröjer i evighets paus.
Flyter, flyktar, är borta.
Nu blir då, ingenting allt.
Du såg men ser inte.
En evighet.




Fri vers (Fri form) av Nils-Ivar Lindström
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-23 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström