Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bland ettor och nollor i cyber rymden dom möts med hjälp av teknik


Hon mittemot jag framför

Jag framför

Hon mittemot

Hon med iPad mini

Jag på Android

Tysta vi skriver

På varsin platta

Fast gemensamt vi dock skrattar

Ett bord emellan oss skiljer

Hon på iPad mini

Jag på Android




Fri vers (Fri form) av Mr_Solstråle
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-23 20:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja mitt mot varandra i själarna ändå vi stranda tillsammans här och nu...
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle