Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stort rum i historia! Vad finns i ett namn?!


Han gav oss allt

Shakespeare
En stor poet och skådespelare
400 hundra år idag!
han föddes den 23 april och dog den 23 april.52 år ung....men inte på samma dag!

Han skrev på vers
likt hjärtat slag
som i sonett

Han gjorde spel
publiken blev skådespel
Ingen svek

Han tillhör oss alla
i
Omöjlig kärlek
Romeo och Julia
en historiker och i tragedi

En historisk stjärna
En älskad poet




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 328 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-23 23:08



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En fin och upplysande hyllning till en av de största poeterna genom tiderna!
2016-05-03

  aol
Fin hyllning till denna store mästare
2016-04-29

  Lars Hedlin
En underbar Författare och Poet..kram
2016-04-28

  Julio VIP
Kraftfullt
2016-04-26

  ULJO
Fin hyllning till en mästare
2016-04-24

    ej medlem längre
Vilken fin hyllning till en av världens största.
2016-04-24

  Fem hjärtan VIP
En vacker hyllning till den stora Shakespeare som var så otroligt begåvad och som inspirerar berör och påverkar oss än idag!
2016-04-24

  Ninananonia VIP
Jag älskar Shakespeare... :)
Hans texter är så vackra..
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"