Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den handlar om förändring och att se framåt i tiden. Vi har ingen aning om hur vi lever om fem år. Vi kan inte ha någon som helst vetskap om det annat än på ett väldigt intuitivt sätt.


2011

Jag mötte stora munnar
som skrattade bland blonda lockar
En trång gång men många rum
som gjorde mig förvirrad
\"Vilket år är det?\"
Munnarna stannade upp för en sekund
mitt i skrattet
och de blonda lockarna svarade
som om det vore en självklarhet:
\"2011\"

Jag mötte en mörk man
som med tunga, långsamma steg
gick ner för gången mot mitt rum
vilket gjorde mig förvirrad
\"Har jag ett rum här?\"
Mannen stannade upp för en sekund
mitt i gången
och mannen såg på mig och svarade
som om det vore en självklarhet:
\"ja 2011\"

Sen gick han in i det som var mitt rum
och stängde dörren.

Jag gick efter

Ett stort rum
högt i tak
En stor scen
ut från väggen
dukade bord
med levande ljus

\"Det är dukat för 2011\" sa mannen





Fri vers av Titti Schmidt
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-05-04 14:08



Bookmark and Share


  Ingrid Nilsson
Spännande!Verkar som festligheter o uppmärksamhet väntar Dig.
2006-05-04

  PetraSally
så gåtfullt...
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Titti Schmidt