Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd för

Rädd för
skrikiga ord
när de blir många
Rädd för
ömma ord
när de är få

Rädd för
leenden
och skratt
som liknar cirkusnummer

Men inte rädd för sorg
inte rädd för tårar
varken många eller få

Inte rädd för närvaro
eller innerlighet

Det är \"bara\" kärlek





Fri vers av Titti Schmidt
Läst 534 gånger
Publicerad 2006-05-22 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titti Schmidt