Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är få förunnat

Det är få förunnat att se på
när någon
utan blygsel

gör

när någon
utan skam

rör

fram och tillbaka
rytmiskt
upp och ner och runt

Det är få förunnat att se på
när det går
för en annan människa




Fri vers av Titti Schmidt
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-05-15 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titti Schmidt