Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackra

Man kan inte tänka
när livet är vackert

Ingenting
av allt det där
som annars härjar
når fram
Ingenting

Det vackra
har lagt sig
som ett skyddande täcke
Förvandlat
det som river och sliter
till ingenting

När livet är vackert
då kan man inte tänka längre




Fri vers av Titti Schmidt
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-05-22 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titti Schmidt