Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar, funderingar och känslor flödar inom och behöver få bli befästa i ord ...


Trygghet ...

... i känslan
är vad du skänker mig ...

Vill
varje millimeter
av hela den
kropp och själ
som är dig ...

Känner dig
och din existens
närvarande 
uppfyllande
värmande
vara
i varje litet
skrymsle och vrå
inom hela mig ...

Tänker känslan
av dig 
nära tätt intill mig ...

... och hur mycket
jag längtar
efter att åter 
få vara 
och uppleva
allt det underbara
du får mig att känna
när vi är tillsammans ...

... och jag kan
berätta för dig
hur mycket
jag dig älskar och vill
och känna 
hela din kropp och själ
berätta för mig
hur mycket du mig jämväl vill ...

Känslan
av vår evighets sekund
då det känns 
som om tiden stod still ...

Det är 
den bild
mina minnen
med stöd av
alla mina sinnen
formar och befäster
inom hela mig
när jag nu
dig saknar
när jag somnar
och 
när jag vaknar
utan dig 
så där alldeles
verkligt nära, nära
tätt intill ...

Känner tacksamhet

inför Universums 
oförmåga 
att ens i
den verkliga väntans tider

förmå tiden att stå still ...

... och inför

den bekräftade vissheten
om kraftens 
makt och gåva
att mena mig väl
och låta mig få 
uppleva allt det
jag så innerligt vill ...







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-25 17:07



Bookmark and Share


  bumerang
Totalt fullständigt underbart det du får uppleva. Det är så fint allt du uttrycker.
Men jag vet att det hjärtat är fyllt av,
Talar munnen(skriften).
Stort från hjärtat sprunget lycka till
Du förmår ju njuta av lyckan tack och lov.
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP