Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En samling klassiska plattityder. Håll till godo...


Morgonstund....

 

 

Det är en dröm att få vakna
helt nära dig och tätt intill
alldeles sömnvarma o nakna
(må alla klockor stanna still)
Känna dina heta andetag
och din längtan till mig
synka pulserande hjärtslag
som om jag vore en del av dig
Känn mina andetag lämna
små varma fläckar på din hud
vari jag kysser mitt bomärke
att lämnas till dig med bud

- Vill du älska? 




Fri vers av Agnes
Läst 534 gånger
Publicerad 2006-05-31 15:05



Bookmark and Share


  stella
Åhh så skönskrivet..."en dröm att få vakna"...Tres bien!!
2006-06-01

  ia VIP
Som om hela ditt väsen, ditt hjärta och din själ
i samstämma har ett gemensamt språk.
Du förmedlar en känsla så rätt ända ut i fingerspetsarna,
du gör det med bravur och du lämnar ingen oberörd.
Tack för att du delar med dig
tack för att du ger
att sätta ord på en sådan innerlig känsla behövs en stor portion skicklighet, o det har du hur mycket som helst!!!!
KANON!
2006-05-31

  Markattan
En härligt varm text om en skön morgonstund i kärlekens tecken. Vackert, vackert.
2006-05-31

  Albert
jag ler försiktigt :-)
2006-05-31

  DanSan
*


En riktig fullträff min vän Agnes!!!

Ja kommentarer är onödiga här!!!

Helt enkelt underbart skrivit . . .

Och inte sjutton är det plattityder!!!

MVH Dan


*
2006-05-31

  Howlit
Så försiktigt trevande... och romantiskt. Härligt
2006-05-31

  Howlit
Så försiktigt trevande... och romantiskt. Härligt
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes