Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amledo by proxy

Att vara singel och att vara ensam
Är inte samma grej
Du vänder dig till andra och låter det vara
Vill inte klänga över dig
Du får mig inte om du inte kliver in
Du får älska mig, men inte lura mig
Lägg ner din undervisning
För jag har slutat skolan

Kom inte krypande
Som om det är för sent
Du har fått nyckeln
Lås upp min grind
Ringer runt utan svar
Messar runt utan krav
Vill inte känna mig ensam
I sällskap med dig

Du är så vacker att
Du sticker ut ur mängden
Du vill lyckas, men inte just nu
Du flyttar inte fram den avgörande pjäsen
Så spelet har gått i stå
Får jag visa dig vem jag är
Tror du mig om jag säger så
Det är dig jag håller hopplöst kär




Bunden vers (Rim) av Arvast
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-27 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast