Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några tafatta haikuförsök

Det går så fort
dagen gryr
vips - god natt


Regnet som strilar
fuktar jorden
ger kraft att växa



Katten spinner mjukt
som vill den säga
älska mig


Blåsten viner utanför
buskarna skakar
Jag njuter innanför


sömnen har gjort gott
jag vaknar
erbjuds en ny dag




Övriga genrer av britt-marie VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-27 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP