Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förr stod det vackra röda lador nästan överallt, numera är det ruckel här och var......


Ladorna

Förr fanns det många lite här och var
undrar om mina frågor kan få svar
Då förr kunde man se dem överallt
kanske inte tusen men iallafall hundrafallt
De lyste upp på ängar och fält
som små färgklickar någon där hällt.
Idag är de nästa helt och hållet borta
idén att vårda och spara har kommit till korta.
Jag saknar alla ladorna vackra och röda
alla sammanrasade brädhögar får hjärtat att blöda
En skräphög blir det i vår vackra natur
det måste gå att använda lite i retur, eller hur??




Fri vers (Fri form) av britt-marie VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-30 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP