Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår i luften

Vår i luften
doftar gott
ger glädje i mitt inre
Vår i luften
andas löften
om en varmare tid
Vår i luften
ger en puff
i rätt riktning
barfota
i daggvått gräs
lätta kläder
långa dagar
ljusa nätter
drömmer drömmer....




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-21 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP