Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inmålad i ett hörn

Man försöker intala sig att det är enkelt
tänker att det löser sig på något sätt.
Tänker att om jag bara tänker på det glada
på det trevliga - så blir det en sanning.
Om du fortsätter lura dig själv på det sättet
kommer du ingen vart
Om du fortsätter blunda för det som är svårt
bara släpper fram det glada och enkla.
kommer du att måla in dig själv i hörnet
du kommer aldrig kunna snärja dig ur
resultatet av alla fåfänga försök.
Då får du sitta där och begrunda ditt öde
och hoppas på ett mirakel.
Men ack, mirakler sker så sällan
så ytterligt liten chans att det ska uppstå
just i ditt inmålade hörn av världen.
Nej, våga se svårigheterna då de kommer
tag konsekvenserna av dina handlingar.
då kommer det att bli färre hörn att våndas i.




Fri vers (Fri form) av britt-marie VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-03 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP