Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tappade bort något på vägen


Söker där ute, i den stora världen


Där ute i den stora världen
går hon omkring
ensam,
söker efter sig själv.
Eller åtminstone
efter något som kan påminna
henne om hur det en gång var.
Då, när det fanns glädje
som smittade
Lycka som gavs
Sådant som värnade,
som värmde,
Söker förgäves i det stora
efter allt som är viktigt i det lilla
Livet måste levas
även utan alla omtankar
även utan någon som bryr sig om.
Futtig i sin ensamhet söker hon vidare
hoppas på att någon dag
åter igen finna en mening
som ger henne en gnutta
glädje tillbaka.




Fri vers (Fri form) av britt-marie VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-03 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP