Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket uppvaknande

Sakta sakta når jag ytan
Världen gör sig påmind
Vad är det som piper under min säng
Så hör jag ett krasande ljud
Blir klarvaken.
Plötsligt förstår jag
Katten äter frukost med svans
Hon avnjuter den
Innan jag ens hunnit helt slå upp mina blå




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-08 07:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP