Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den gick så fort


Sommaren som gick

Hann vi ens kalla den för sommar
innan den försvann
Kunde vi förvrekliga våra drömmar
innan den var över
Hur många gånger gånger hann vi bada
innan luften blev höstkall
Hann solbrännan lägga sig på kroppen
innan hösten tog vid.

Inte gnälla nu,
det gör så många andra
solen sken ändå ganska mycket
regnet strilade inte varje dag
ljumma sköna kvällar kunde vi uppleva
visst var det sommar
men jag tycker den gick fort över!




Fri vers (Fri form) av britt-marie VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2016-08-31 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP