Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåögd och naiv

jag är så jäkla blåögd och naiv
du kunde lika gärna skärt mej med en kniv
Du kunde lika gärna utsatt mej för mord
istället för att få mej att tro på dina ord

för alla ord som du plantera i mitt hjärta
de gav mej glädje men ännu mera smärta
för jag var bara en av alla
som du fick för dej att falla

För med smicker och gull
ljög du mej full
och fast jag är van
gick jag på det som fan

Men aldrig mer ska jag lita på dej
när du nästa gång hör av dej så ska jag säga nej
och fastän mitt hjärta vill säga JA
ska jag be dej att åt fanders dra..





Fri vers av gisseliten
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-28 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gisseliten