Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge

Jag har väntat så länge på att hitta en livskamrat
En kvinna som är god och levnadsglad
En med glimten i ögat
En som tror mer på kärleken än på hat
En som menar vad hon säger och inte bara
en massa prat
För falska förhoppningar vill inte den endaste kille ha
Nej, för det är inget bra, för då får det hellre vara
Sårad som man så lätt kan bli
Nä, då är det bättre att vara fri och fortsätta vissla på
sin egna lilla melodi

Så länge
Jag har väntat så länge
Och eftersom jag har väntat så länge kan jag
lika bra vänta ett tag till ända tills hon behagar dyka upp
och ge mig en kärleksfull liten knuff
Ja, för hon måste ha lite skinn på näsan
och vara lite tuff
Jo, för det bara älskar jag…

Ken Cassel
27/4-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-27 13:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag önskar att hon snart dyker upp hos dig...längtansfull text...
2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel