Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver bara mer energi för att återfå kraften att förändra och ta bort allt som inte hör hemma i mitt liv! Och nu känner jag att den är på väg att fyllas på även om det tar lite tid ...


Den som är satt i skuld ...

... är inte fri ...

Ett känt uttalande
av en före detta statsminister ...

Men när skulderna
tillkommit 
genom 
yttre regisserad påverkan
blir situationen 
synnerligen speciell
då den saknar verklighetsförankring
eftersom den i grunden
är intet annat än artifisciell ...

Tänker lite som så
att om jag skjutit den yttre orsaken
och blivit fälld för mord
hade jag varit fri på alla sätt och vis
redan efter 7 års tid
och dessutom helt skuldfri ...

Efter 16 år 
och inget synbart avslut
inom överskådlig framtid
känns konsekvenserna
av att ha skulder som 
är en konstruktion av andras 
otillbörliga påverkan på mitt liv
som en rättsligt och mänskligt sett
synnerligen orättvis och skrämmande ironi ...

Speciellt som det under denna tid
bokstavligen kostat mitt liv
flera gånger om 
även om jag mot alla odds
lyckats återvända till livet
gång på gång på gång ...

Men jag vet
att jag kommer att finna
en lösning som befriar mig till slut
och att jag när den dagen kommer
kommer tillbaka så innerligt
mycket starkare och friare 
än vad jag någonsin varit förut ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-27 15:05



Bookmark and Share


  DominiQueen
Hör Dig, må det bli rätt och gott och högsta bästa ombesörja Dig, ge åter det som är Ditt med ränta!! Samt suverän bonusvinst för sveda och värk men över som livets belöning för tapper uthållighet, livsgnista som inspirerar oss andra och för att Du är Du, synnerligen en viktig individ i vår vackra armé. "Army of Lovers".
Må Få råd att införskaffa gyllene kanoner och elden så Du fortsätter att vitt och brett sikta på oss och avfyra vackra ord som vibrerar och gnistrar i Kärlekens hängivna Sanna eld. Du mirakel av mirakel.
Önskar Universum öppnar av sitt överflöd till Dig från Nuuuuuuuuuuuuuuuu...

LoveLight
Välsigne Dig, håll i hatten :-)
Guldmynt klirrar in, i fantasin får vi vara grandiosa, amorösa, generösa, allt början med en tanke, och en lidelsefull känsla, eller hur, broder min.

RIKT & SANT TILL PETER NU!!!
låt stå! :-)

*ler* vet jag är wild and crazy, men vad göra med allt förnuft?
Fördrar att se Dig och alla lyckliga i mitt filter, där allt skimrar stundtals i guld.
Namaste

2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP