Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet som pågår och bilden är tagen av mig


Jag Drömmar

Tittar upp på himmelen
Livet är stort
Det pågår
Låt det inte bli till is

Vi är alla nakna

Låt det brinna likt en större fackla
Vi äger alla ett hjärta

En tyst gråt i massor med timmar
Timmar vända
som mellanväggar
vattentäta

Fläckas
av gråt
Leva livet

Jag.... Vårt.. Ditt... Mitt
Även om livet känns som sorgens regn
En spegel

Jag drömmar
Livets smeker till flykt
Flyga över ett land

Alla till individ
Där livet är skog

Nu bär det av
I förskott

Till en annan plats




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 329 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-04-27 22:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Texten känns äkta - som om du skriver direkt från tankarna. mystiska formuleringar.
Också hoppingivande:
"En tyst gråt i massor med timmar
Timmar vända
som mellanväggar
vattentäta"
Även om saker är svåra ska man försöka resa sig och gå vidare..
"Nu bär det av
I förskott
Till en annan plats"
Leva i nuet och inte bara för ett okänt efteråt..

2016-05-07

    ej medlem längre
bra text detta. flyter på med känsla och glöd.
2016-05-03

  Peter G VIP
en härlig text om det yttre och inre livet, det som pågår hela tiden, därute, men också i våra tankar, fint att kunna byta plats så enkelt!

en väldigt vacker dikt! gillar särskilt din inledning:

"Tittar upp på himmelen
Livet är stort
Det pågår
Låt det inte bli till is

Vi är alla nakna

Låt det brinna likt en större fackla
Vi äger alla ett hjärta "
2016-05-03

  Bibbi VIP
Så upplyftande!
2016-05-03

  Anya VIP
Härligt att kunna byta plats. Vemod och hopp i dina ord. Tycker särskilt om:
Vi äger alla ett hjärta
2016-04-29

  aol
Underbart skaldat,
2016-04-29

  ULJO
Drömmar så härliga och så välskriet
2016-04-28

  mike irow
begrundar vacker mike irow
2016-04-28

  Lars Hedlin
Underbart fint skapat slut ögonen och dröm dig bort..kram :)
2016-04-28

    ej medlem längre
Drömmar med livskraft och hopp. Så vackert att få läsa. Tack.
2016-04-28

  Fem hjärtan VIP
Låt livet "brinna likt en större fackla vi äger alla ett hjärta" .. Lysande !
Mycket djup i din fina dikt!
2016-04-28

  Ninananonia VIP
Fina drömmar
2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"