Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Jag älskar dig
säger du
Varför?
För att du är så otroligt fin
svarar du

Jag tar av mig kläderna
ställer mig framför spegeln
och tittar..

Framför mig står en halvfet kvinna
En kvinna som sakta men säkert passerat 50..
Med en kropp som sett sina bästa dagar
Halt och lytt
Celluiter och gäddhäng

Jag vänder mig om

Varför?
frågar jag igen
För att du är så otroligt fin
svarar du




Fri vers av gisseliten
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-27 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gisseliten