Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget ämne



Bara den som parar sig
med den blå elden

kan finna lycka
när kärlekens flammor
rostat inuti

bara den som parar sig
med den blå elden

blir hård nog att motstå
olyckan som letar sig till
vardagens trevnad
genom livets trivaliteter

Men det är så många
som brinner upp.

I förtid
Dessförinnan.

I rödgul solkiga sotflammor

Man härdas av den blå elden
Det har inget med färg att göra

. .. Bara om simpel överlevnad.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-04-28 07:36



Bookmark and Share


  i af apa
enormt sant!
2016-04-30

  Inkarasilas
Som ett mantra, ett måste, tänker mig att den är kall den blå elden som brinnande etanol för härdning. Maffigt diktat, förtjust och förundrad.Klappar händer som om de brann.
2016-04-28

    ej medlem längre
Ja,du har så rätt!
2016-04-28

  Ulf Ekeram
måtte jag vara -eller bli- härdad av den blå elden!! vännen ulf
2016-04-28

  Valter Örn VIP
Den som ingår ett långvarigt och troget äktenskap med själva livet, på gott och ont, härdas och överlever. Fin livsfilosofi.
2016-04-28

    ej medlem längre
Starka ord om starka känslor. Mycket vackert att läsa. Tack.

2016-04-28

  Bossepoet från Österbotten
En kärleksdikt
med önskan om gemenskap
eller en vdn märkning
för älskande.
Fin poesi som allid.
2016-04-28

  Ninananonia VIP
Vackert och känslosamt..

2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP