Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment

Finns det tid kvar
till det som en gång var?

Kommer hjärtat ihåg
det vi en gång såg?

Minns vi vad vi sa
när det var du & ja?

Eller är det så

Att när det är över
glömskans rytmer nu oss söver

Tiden har gått oss förbi
Och det är ej längre vi
Men hjärtat ändå minns
Även om VI inte finns




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-28 16:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i känsla denna
2016-05-08

  Leo Rudolphzon
de var känsla och tanke
fint fångat
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan