Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt bröst är fullt

mitt bröst är fullt
jag vågar knappt andas
rädd för att jag skall sprängas itu
så att orden förskingras
i rymden

men andas jag inte
stjäls orden
av underjorden




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-28 19:28



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vårglädje?
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP