Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att behöva backa


Reträtt

Rena rama nödvändigheten
dämpa en stormande glädje
Häftig inbromsning
Tankarna får sig en smäll
lättar hjärtats tyngd
Leken irrar runt i labyrinten
Anfall av begär rör sig i dunklet
Måttligheten har återtaget
sin position
Balansera mellan ytlighet och
sensualitet
En ballong i var hand




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-05-04 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt