Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krasst konstaterande utifrån aktuell erfarenhet från den vardagliga märkligheten som vi benämner verkligheten ...


Att tro, veta och känna ...

... att man har rätt
rent juridiskt sett
är en sak ...

Det svåra är
att finna någon
som är
juridiskt kompetent 

och som dessutom
äger förmågan och viljan
att driva den juridiska processen
på ett sätt som skänker dig tillit
till att du får din rätt tillgodosedd ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-29 16:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord passar perfekt in på min situation just nu...tack...
2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP