Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker om La bella Italia, ja. Jag har varit där några gånger, ja jag vill ditt igen. Iofs utomlands överhuvudtaget skulle varra helt okej.


Ska vi smaka Italien?

Ska vi smaka
Italiens vackra hav
du och jag

tillsamans vandra
i Verona

Se på Romeo & Julias balkong
innan vi tar tåget
och färjan
till Venedig

Vidare till lagunstranden
se på nattliv
och säga:
Ciao, Come Stai till världen

och på morgonen
packa frukosten i
en vit papppåse

ta tåget till det
eviga rom
sitta på Spanska trappan
och dricka cola

slänga pengarna i
fonta di trevi
så vi kommer åter





Fri vers av virre
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-05-04 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre