Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då kriget är över

Då kriget är över
Vad händer med mig då?
Jag är ju armerad
Redo

I mitt bälte finns allt
Granater, minor av briljanter
Jag är ju rustad
Vapen

Då fienden närmar sig
Jag vet ju hur man Segrar
Den vita flaggan
Tappad




Fri vers av Lillith
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-30 19:06



Bookmark and Share


  Ardo Wejka
Den är bra!
2016-05-07

  Ulf D VIP
"Tanken" skall det naturligtvis var, men taken kanske också funkar.
2016-04-30

  Ulf D VIP
Den näst sista raden och sista en kontrast till titeln. Äventyret fortsätter, en text som öppnar taken, bra!
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Lillith
Lillith