Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte med en båt från 1896


Tanja

En tidig sommardag
mellan lövverket man kan se
likt en skuggig alle´

Där mot klippornas strand
redan på avstånd kan man se
hur du speglar dig mot havets ytas kant

Att se dig ligga där
En så slank skönhet
i sin kraftens dagar
dyrkade tiden

Överväldiga av uppmärksamheten och allt runt omkring
Vacker som en sommardag
Tröttheten är nära

Med namnet Tanja vid sin livboj




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 371 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-30 21:34



Bookmark and Share


  mike irow
vackert text...
2016-05-09

  Lars Hedlin
Ljuvligt :)
2016-05-08

  Ninananonia VIP
Vackert.. :)
2016-05-03

    ej medlem längre
Vackert tecknade ord om en skönhet som bländar och nynnar historier från havets vågor.

2016-05-01

  ULJO
Vilken fin text med hyllningen till en båt, fint
2016-04-30

  Fem hjärtan VIP
Så vacker! Historian om..och båtens skönhet påverkar och berör ännu i dag ..Underbart!
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"