Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En alldeles vanligt ovanlig söndag morgon...

Jag kallar på dig
Det var länge sen...

Du kliver över bron
från din del av verkligheten
in till min
två världar möts

Jag känner att det fyller min kropp
mitt samtal med dig
min längtan
och jag känner min värld smått gunga

Vill stanna tiden
bara vara
du och jag
som förr

Jag tror att jag glömt hur man älskar
men jag njuter av varje sekund när din själ smeker min...





Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-01 07:58



Bookmark and Share


  aol
Kram så fint berörande skaldat,
2016-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen