Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där vi bor ligger det fortfarande is kvar i sjökanten. Det blåser nordanvind, snö och regn blandas. En liten solglimt ibland, men nu lämnar vi denna växlande månad April och ser framåt.


KASTA LOSS!

Vid brasan vi står på aprils sista dag.
Kören den sjunger med välbehag.
Vi ska hälsa våren välkommen nu.
Den är lite sen det vet vi ju.

Så väntar vi återigen på den tiden.
När allting ska knoppas och bäckar ska porla.
Vi hoppas den kommer som förr om åren.
Den älskade och vackra våren.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-01 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP