Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Aktieklipparen och Hon med skurhinken. Årgång. -57"


Klasskillnad





Hemsökt av en hemlös
Hemhjälp.

Det som skiljde dem var inte mer än
slåttermannen kunde slå ned
med sin Lie. Några grönskande strån
av Liv.

En osynlig mur av social status
Och ett Bankonto av siffror

Egentligen var det ingen större skillnad
Men det måste det ju ändå få finnas


För att göra det hela lite märkvärdigare.
I en villaförort. Till en Huvudstad.
Med en legendarisk sportbil i garaget.

Skillnaden mellan två liv
Efter förtjänst och klass,
Eller?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-01 20:41



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
Mycket kloka ord
väl skaldat

2016-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP