Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgbearbetningsprocess i sitt inledningsskede med all sin uppgivenhet, ledsenhet, sorg och stilla tyst besviken vrede ...


Att komma någon riktigt nära ...

... som jag känner
att jag bara allra helst vill
släppa in i mitt liv
och känna att den jämväl
vill mig i sitt liv ...

Förälskelsen
blandad
med begynnande passion
och den väckta
innerligt äkta kärleken
till varandra 
såväl 
till kropp och själ
som 
till individ och person ...

Det är 
alldeles underbart
att få uppleva
och väcker känslan åter
av att livet i sig
kanske kan få börja snart
tillsammans med dig
som är ämnad för mig ...

Men när allt 
känns som om
det är någonting verkligen rätt
som kommer att kunna bli
alldeles som vi båda vill
på alla tänkbara sätt ...

... med varsamhet
lyhördhet och villighet
om det får ta sin tid ...

Då blir det svårt
att sig ta till
att det tar slut
just för
att jag vill
lika mycket som du ...

... inte bara
men väldigt mycket
för att jag visar
att även om jag inte har bråttom
utan kan vänta lite grann
så får det jag känner inom mig
att om det var möjligt
mig att vilja redan här och nu
helt och fullt ut ...

Men det är som det är
och hur mycket jag än vill
så kan jag ej 
längre påverka eller förändra
det som blivit ditt beslut ...

Nu behöver jag 
finna på
hur mitt hjärta ska 
hitta ut
för att min kropp och själ
ska kunna förmå att vidare gå ...

Att det tar tid
är jag innerligt medveten om
men vägrar förstå
eller acceptera 
att det just nu är så ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-02 12:40



Bookmark and Share


  DominiQueen
Styrkekram
2016-05-02

  Tessii
Ja ibland är acceptansen den svåraste att finna. kram
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP